susține-i pe cei de lângă tine - îsRomân

Emanuel Corduneanu este inițiatorul unui demers util atât pentru Botoșani, cât și pentru întreaga țară. Producători locali este grupul în care Emanuel a unit producătorii în aceste vremuri greu încercate de criza provocată de coronavirus, sprijinind astfel consumul de produse locale. Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani și Asociația “Arlechin” se alătură astfel campaniei “Susține-i pe cei de lângă tine”.

“Susține-i pe cei de lângă tine”
#îsRomân

“Cumpărați ceva de la magazinul de cartier, este român ca și dvs. Puteți da fuga într-un magazin unde se lucrează manual, de aici puteți purta cu mândrie o ie, face parte din istoria neamului românesc. Vă puteți îndulci cu dulciuri specifice românești, gustul de altădată: cozonac, ciocolată, miere de albine naturală, șerbet ș.a.m.d., toate făcute de producători locali. Puteți încerca și preparatele din carne, gustul, mirosul de afumătură, totul natural. Ce poate fi mai bun? Dacă vă este poftă să gustați un vin bun, și România are vinuri naturale: vin alb, frăguță, căpșunică, zmeurică și orice alte soiuri vă recomandă cu drag producătorii.

Câte nu avem noi în țărișoara noastră mică? Merită promovate! Trebuie urgent tras un semnal de alarmă! Dacă în fiecare județ ar fi măcar o persoană preocupată să facă ceva în acest sens, economia ar crește, am mânca mai bine, mai sănătos, ar fi o șansă pentru fiecare dintre noi de a se reînvesti în producția de larg consum, iar toate acestea ar revitaliza economia. Mărfurile ar putea deveni mai ieftine și mai bune, iar marele câștig este acela că banii ar rămâne în țară! Pentru a evolua, am nevoie de fiecare dintre dvs. pentru a reuși să fac ceva în acest demers al meu. Nu vreau să promit, încerc!”

– Emanuel Corduneanu

Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani suţine implicarea tinerilor cu viziune şi dorinţă de a schimba în bine comunitatea din care face parte.
Alătură-te şi tu celor care doresc binele comunităţii noastre!

www.voluntariatbotosani.ro

Ești producător sau vrei să cumperi produse locale? Alătură-te și tu inițiativei “S.O.S. Susține-i pe cei de lângă tine”!