sos-solitari si solidari

S.O.S. „Solitari și solidari - alături de cadrele MAI, MApN și ANP aflați in misiune pentru noi”

Pachete alimentare, materiale de protecţie pentru personalul angajat care asigură permanenţă în cadrul instituţiilor din subordinea MAI, MApN şi ANP.


Unde donaţi/sponsorizaţi:

Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani
Cont IBAN:
RO84BTRLRONCRT0441362501
cu mențiunea COD DONAŢIE: #004 – S.O.S. „Solitari și solidari – alături de cadrele MAI, MApN și ANP aflați in misiune pentru noi”


Coordonatori activitate:

Mihaela Stoiciuc Vasilică, vicepreşedinte, Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani.

Campania umanitară „Din dragoste pentru comunitate” inițiată de Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Botoşani se va desfăşura în judeţul Botoşani având ca principal scop mobilizarea şi colaborarea cu cât mai multe organizaţii, firme, autorităţi locale, instituţii partenere şi voluntari care au disponibilitate de a se implica în strângerea de fonduri necesare în a ajuta diferitele persoane vulnerabile, categorii sociale şi profesionale pentru a depăşi cu bine această criză determinată de pandemia de coronavirus.

„Din dragoste pentru comunitate” este o campanie de la oameni, pentru oameni. Sperăm ca inițiativa noastră să fie de bun augur și ne dorim să trecem cu bine și sănătoși peste această perioadă greu încercată.

ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

Info line

Tel.: 0748373332 / 0764942222
E-mail: [email protected]
Site: www.voluntariatbotosani.ro
din-dragoste-pentru-comunitate