sos-ne pasa de tine

S.O.S. „Ne pasă de tine”

Cumpărarea medicamentelor, pachetelor alimentare de strictă necesitate şi livrarea acestora la domiciliul persoanelor în vârstă, mamelor singure cu mai mulţi copii, vulnerabile sau nedeplasabile în această criză determinată de pandemia de coronavirus.


Unde donaţi/sponsorizaţi:

Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani
Cont IBAN:
RO84BTRLRONCRT0441362501
deschis la Banca Transilvania, sucursala Botoșani
cu menţiunea COD DONAŢIE: #001 – S.O.S. „NE PASĂ DE TINE”


Coordonatori activitate:

Oana Onciu, preşedinte, Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani şi echipele de voluntari puse la dispoziţie de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Botoşani (preşedinte, Vasile Halasanu; director, Dan Lucan),  Asociaţia „Arlechin” (preşedinte Diana Damean, director executiv, Flavius Damean), Asociaţia „Ridică-te şi umblă” (preşedinte, Andreea Ursu), Asociaţia „Prometeu” (director executiv, Emilian Ivasuc) şi autorităţile locale partenere din judeţul Botoşani.

Campania umanitară „Din dragoste pentru comunitate” inițiată de Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Botoşani se va desfăşura în judeţul Botoşani având ca principal scop mobilizarea şi colaborarea cu cât mai multe organizaţii, firme, autorităţi locale, instituţii partenere şi voluntari care au disponibilitate de a se implica în strângerea de fonduri necesare în a ajuta diferitele persoane vulnerabile, categorii sociale şi profesionale pentru a depăşi cu bine această criză determinată de pandemia de coronavirus.

„Din dragoste pentru comunitate” este o campanie de la oameni, pentru oameni. Sperăm ca inițiativa noastră să fie de bun augur și ne dorim să trecem cu bine și sănătoși peste această perioadă greu încercată.

ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

Donaţiile colectate vor fi folosite în realizarea planului de acţiuni cuprins în campania umanitară „Din dragoste pentru comunitate”, după cum urmează:

Info line

Tel.: 0748373332 / 0764942222
E-mail: [email protected]
Site: www.voluntariatbotosani.ro
din-dragoste-pentru-comunitate