sos-preventie pentru tine si familia ta

S.O.S. „Prevenţie pentru tine şi familia ta”

Acţiuni de informare şi promovare a măsurilor anti-coronavirus.


Unde donaţi/sponsorizaţi:

Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani
Cont IBAN:
RO84BTRLRONCRT0441362501
deschis la Banca Transilvania, sucursala Botoșani
cu menţiunea COD DONAŢIE: #003 – S.O.S. „Prevenţie pentru tine şi familia ta”


Responsabili:

Marius Honceriu, director executiv, Asociaţia Pro Event Moldova şi echipele de voluntari puse la dispoziţie de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Botoşani, Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani, Asociaţia „Arlechin”, Asociaţia „Prometeu” şi autorităţile locale partenere din judeţul Botoşani.

Campania umanitară „Din dragoste pentru comunitate” inițiată de Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Botoşani se va desfăşura în judeţul Botoşani având ca principal scop mobilizarea şi colaborarea cu cât mai multe organizaţii, firme, autorităţi locale, instituţii partenere şi voluntari care au disponibilitate de a se implica în strângerea de fonduri necesare în a ajuta diferitele persoane vulnerabile, categorii sociale şi profesionale pentru a depăşi cu bine această criză determinată de pandemia de coronavirus.

„Din dragoste pentru comunitate” este o campanie de la oameni, pentru oameni. Sperăm ca inițiativa noastră să fie de bun augur și ne dorim să trecem cu bine și sănătoși peste această perioadă greu încercată.

ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

Info line

Tel.: 0748373332 / 0764942222
E-mail: [email protected]
Site: www.voluntariatbotosani.ro
din-dragoste-pentru-comunitate