sos-tablete si laptopuri

S.O.S. „Tablete şi laptopuri pentru copiii şi tinerii din centrele sociale şi de plasament”

Achiziţionarea de tablete, laptopuri şi abonamente la internet pentru copiii şi tinerii din centrele sociale şi de plasament.


Unde donaţi/sponsorizaţi:

Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani
Cont IBAN:
RO84BTRLRONCRT0441362501
cu mențiunea COD DONAŢIE: #002 – S.O.S „Tablete şi laptopuri pentru copiii şi tinerii din centrele sociale şi de plasament”


Coordonatori activitate:

  • Răzvan Politic, vicepreşedinte, Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani
  • Flavius Damean, director executiv, Asociaţia ,,Arlechin”
  • Radu Humelnicu, director, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani
  • Liliana Baltariu, director, Centrul Prietenia – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani

Campania umanitară „Din dragoste pentru comunitate” inițiată de Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Botoşani se va desfăşura în judeţul Botoşani având ca principal scop mobilizarea şi colaborarea cu cât mai multe organizaţii, firme, autorităţi locale, instituţii partenere şi voluntari care au disponibilitate de a se implica în strângerea de fonduri necesare în a ajuta diferitele persoane vulnerabile, categorii sociale şi profesionale pentru a depăşi cu bine această criză determinată de pandemia de coronavirus.

„Din dragoste pentru comunitate” este o campanie de la oameni, pentru oameni. Sperăm ca inițiativa noastră să fie de bun augur și ne dorim să trecem cu bine și sănătoși peste această perioadă greu încercată.

ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!

Info line

Tel.: 0748373332 / 0764942222
E-mail: [email protected]
Site: www.voluntariatbotosani.ro
din-dragoste-pentru-comunitate